Vapaat toimistotilat Säterinportissa

Säterinportissa joustavuus on toimistotilojen osalta huipussaan. Suomen hyvinvoivimmista tiloista pääsee nauttimaan jokainen oli sitten itsensä työllistävä freelancer tai viidensadan henkilön suuryritys. 1-15 hengelle tiloja etsivälle ratkaisu löytyy Wonderlandin coworking-tiloista, ja sitä suuremmille yrityksille yksilöidyistä toimistotiloista.

1100 m2
1400 m2
620 m2
Wonderland Co-working

Yksi tila - lukemattomia mahdollisuuksia

Tilan mahdollisuuksia on joskus vaikea kuvitella, jollei satu olemaan sisustusalan asiantuntija. Remontoimme digitaalisesti saman tilan kolmella eri tavalla havainnollistaaksemme toimistojemme muuntautumiskykyä.  

Vaaleasävyiset pintamateriaalit ja kalusteet tuovat keveyttä ja raikkautta.
DIGIREMONTOITU
Syvemmät, lämpimät sävyt ovat tunnelmallisia ja sopivat muuten valoisaan tilaan.
DIGIREMONTOITU
Rohkeat kuosit ja tummat yksityiskohdat tekevät tilaan viihtyisyyttä ja persoonallisuutta.
DIGIREMONTOITU

Näin tilat vuokrataan

Te kerrotte, me kuuntelemme ja toteutamme. 

Mitä olet etsimässä?

Ensimmäisen yhteydenoton aikana kysymme paljon kysymyksiä. Kuinka monelle työntekijälle tarvitaan työpiste? Millaisia työtehtäviä he päivän aikana tekevät? Mitä haluaisitte parantaa tai muuttaa verrattuna nykyisiin tiloihinne? Mitä erityistoiveita tai -vaatimuksia toimintanne asettaa tiloille? Onko jotain sellaista, mistä olette haaveilleet, mutta ette syystä tai toisesta koskaan toteuttaneet?

Mitä teille tarjoamme?

Kartoittavan keskustelun jälkeen kutsumme teidät tutustumaan Säterinporttiin ja sen palveluihin sekä esittelemme tilat, joihin tarpeitanne vastaava konsepti saadaan rakennettua. Laadimme kirjallisen tarjouksen tilojen vuokrauksesta.

Milloin voin muuttaa?

Sovittuamme alustavasti vuokrasopimuksen ehdoista, arkkitehtimme laatii tilasuunnitelman, jossa konseptinne jalostuu seiniksi ja työpisteiksi. Vuokrasopimuksen allekirjoituksen jälkeen suunnitelmat viimeistellään, muutostöiden aikataulu tarkennetaan ja muuttopäivää voi alkaa sovitella kalenteriin. Pian pääsette uusin tiloihinne, täsmälleen teille tehtyihin.

FAQ

Tässä vastauksia toimistotilojen vuokrauksen yhteydessä usein esiin tuleviin kysymyksiin:

 

Miten pysäköinti on järjestetty?

Vuokralaisyrityksillä on mahdollisuus vuokrata pysäköintioikeuksia toimistokampuksen parkkihalleista hintaan 90€/kpl + alv.
Sähköautoille on tällä hetkellä 60 latauspaikkaa. Kiinteistön vieraat saavat auton kätevästi parkkiin joko talon edustalle tai parkkihalliin. Säterinportin pysäköintioperaattorina toimii Aimo Park.

Onko Mukavuusalueen käyttö ilmaista?

Mukavuusalueen käytöstä peritään neliöperusteinen käyttömaksu vuokranmaksun yhteydessä. Maksu kattaa jokaiselle yritysken työntekijälle rajoituksettoman Mukavuusalueen käytön mukaanlukien kuntosalin sekä pelialueen pelit kuten darts, biljardi ja pöytäfutis sekä alueen käytön työskentelyalueena tai vapaamuotoisena kokoontumispaikkana. 

Onko wonderlandiläisillä ja muilla säterinporttilaisilla käytössä samat palvelut?

Wonderlandin asiakkailla on pääsy Säterinportin ravintoloihin ja muihin palveluihin, kuten kauneudenhoito- ja hyvinvointitoimijoiden tarjontaan. Kuntokeskus Säterinporttiin on mahdollista ostaa edullinen jäsenyys ja vuokrattavat neuvotteluhuoneet ovat saatavilla alennettuun hintaan.

fiFinnish

WONDERLAND ON TÄYNNÄ!

Lisää
co-working tilaa tulossa keväällä 2023!

Suuren kysynnän vuoksi laajennamme parhaillaan Säterinportin Wonderlandia. Väkeä on jo jonossa uusiin tiloihin. Liity jonotuslistalle laittamalla sähköpostia ja varmista paikkasi upouudessa ja ihmeellisessä Wonderlandissä!