1400 m2

Tila
1400 m2

Henkilömäärä
110-130 hlölle

Kerros
2.

Vapautuu
Heti vapaa

 

Pohjaratkaisultaan äärimmäisen joustava toisen kerroksen toimistotila, jossa on runsaasti ikkunapintaa ja mukava huonekorkeus (3,2 m2). Tiloissa on moderni talotekniikka ja jäähdytys ja huomiota on kiinnitetty luonnonvalon määrään ja miellyttävään akustiikkaan.  

Tilaan toteutetaan vuokralaisyrityksen toimintaa parhaiten tukeva tilakonsepti, joka huomioi käyttäjien toiveet ja tiloissa suoritettavat erilaiset työtehtävät. Luova työ, keskittymistä vaativat tehtävät, teamsien pito ja myyntityö tarvitsevat jokainen hiukan erilaisen ympäristön auttaaksen tekijänsä parhaaseen lopputulokseen. Viihtyisä ja houkutteleva toimisto on yritykselle vetovoimatekijä ja me autamme sen luomisessa.    

Kiinteistönomistaja vastaa muutostöiden kustannuksista, mutta vuokralaisella voi olla oma suunnittelija mukana ja muutostyöprojektiin saa osallistua niin vähän tai paljon kuin hyvältä tuntuu.

 

Pohjakuva on suuntaa-antava. Esimerkkikalustuksessa 114 työpistettä,  10 neuvottelu-/ryhmätyötilaa ja tiloja vapaamuotoisen oleskeluun.

Säterinportin toimistotilat ovat ikkunoiden runsaan määrän ansiosta valoisia ja niistä aukeaa avarat näkymät. Vuodenkierron mukaan toimistopäivän aikana saa ihailla niin upeita auringonnousuja kuin -laskuja ja vuorokausirytmiä tukeva luonnonvalo lisää tutkitusti hyvinvointia.

Kysy lisää ja tule tutustumaan tähän tilaan!

fiFinnish