Toimistotilat Säterinportissa

Kun työ ei ole enää aikaan ja paikkaan sidottua, myös toimistotilojen täytyy muuttua. Säterinportin toimistokampuksen suunnitteluun on lähdetty ihminen edellä ja samalla periaatteella suunnittelemme myös jokaisen vuokralaisen tilakonseptin. Tilojen täytyy huomioida erilaiset työtehtävät ja vastata henkilöstön toiveita. 

MINKÄLAISTA TILAA TÄMÄ OIKEIN ON?

Säterinportin tilojen suunnittelussa on huomioitu hyvinvointia tutkitusti tukevat tekijät, kuten runsas luonnonvalo, terveellinen sisäilma ja sopiva lämpötila. Kiinteistössä vierailematta ei arvaisi, miten kauniit ja vehreät näkymät ikkunoista avautuu. Yhteys luontoon onkin yksi hyvinvointia todistetusti lisäävä elementti.

Syy 2.

Miksi toimistotilat Säterinportista?

Hyvä työympäristö ei ole leikin asia, mutta pelit ja leikit ovat täällä sallittuja.

Täällä viihdytään

Säterinportti on sanojensa mittainen toimistokampus. Täällä voidaan hyvin ja viihdytään pitkään. Useampi kuin yhdeksän kymmenestä yrityksestä uusii sopimuksensa vuokrakauden päättyessä. Mitäs sitä hyvää vaihtamaan?

 

ympäristöluokitus

Rakennuksen ominaisuudet, käyttö ja ylläpito

Kiinteistön  ympäristötehokkuuden luokitusjärjestelmä BREEAM (Building Research Establishment’s Environmental Assessment Method) on vakiintunut ympäristöluokituksen työkalu. Se arvioi rakennuksen fyysisiä ominaisuuksia sekä käyttöä ja ylläpitoa.  Ympäristöluokituksen osa-alueet ovat rakennuksen maankäyttö, saavutettavuus, materiaalit, terveys, hyvinvointi, energia, vesi, päästöt, kiinteistöhallinto sekä  ekologisuus. Säterinportin BREEAM-sertifikaatin taso on ”Very good”. 

BREEAM

Vuokrauksen edut

Lähityöhön ei tarvitse pakottaa, kun vuokraat tilat, jotka houkuttelevat henkilöstön toimistolle.

0
Työntekijä

Ihanaa kun on jengiä

Säterinportin viidessä rakennuksessa työskentelee yhteensä lähes 3000 ihmistä. Täällä pääsee näkemään ja kokemaan tekemisen meininkiä ja positiivista pöhinää.

0
Yritystä

Yksi yhdistää kaikkia

Yli 20 yritystä eri toimialoilta, joita kaikkia yhdistää halu tarjota työntekijöille parhaat edellytykset voida hyvin työpaikalla.

0
Taloa

You'll never walk alone

 Lounasaikaan ravintolassa käy kuhina ja kuntosalilla ei koskaan tarvitse treenata yksin. Suuren maailman meininkiä, silti kotoisasti ja rennolla otteella.

fiFinnish