MARKO SOUKKIO

Hei, olen Marko Soukkio, 31-vuotias personal trainer ja liikuntaneuvoja. Olen kotoisin Mynämäeltä, mutta asunut jo kymmenen vuotta pääkaupunkiseudulla.

Opiskelin Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä liikuntaneuvojaksi ja siellä syntyi myös kipinä kuntosalin ihmeelliseen maailmaan. Harrastin 19-vuotiaaksi saakka pikajuoksua SM-tasolla sekä useita eri pallopelejä. Myöhemmin kuitenkin piikkarit ja nappulakengät jäivät naulaan salinkenkien korvatessa niiden paikan treenirepussani. Nyt olenkin jo viimeiset 12 vuotta liikuttanut itseäni pääasiassa kuntosaliharjoittelun parissa. Monipuolisen lajitaustan omaavana pystyn aina luomaan asiakkaiden treeniin jotain uutta ja mielekästä, joka istuu jokaisen saliohjelmaan mahdollisimman hyvin ja saamme aikaan erinomaisia tuloksia.

Terveelliset elämäntavat ovat olleet itselleni aina tärkeä osa elämää. Kun pidän huolta omasta fyysisestä kunnostani, syön monipuolisesti sekä muistan nukkua riittävästi, niin tiedän ja tunnen voivani paremmin myös henkisesti ja voin nauttia elämästä täysillä ja myös pysyn terveenä. Tavoitteenani on tuoda tämä sama ajatusmaailma esille valmentaessani, jotta mahdollisimman moni muukin voisi aidosti sanoa voivansa hyvin.

Olen toiminut personal trainerina viimeiset kymmenen vuotta. Erityisosaamiseni liittyy painonhallintaan ja ruokavalioon, jotka ovat mielestäni tärkeimpiä osa-alueita kaikessa harjoittelussa. Oli tavoitteesi sitten lihasmassan kasvattaminen, laihtuminen tai kiinteytyminen, löydät varmasti valmennuksessani parhaan tavan saavuttaa nämä tavoitteet. Olen työskennellyt viimeiset kaksi vuotta myös Fustra-ohjaajana ja -kouluttajana, eli kehon virheasentojen ja kiputilojen vähentäminen ovat minulle tuttua. Fustra-harjoittelun avulla monet ovat saaneet helpotusta mm. niska ja hartia -seudun ongelmiin ja muihin työperäisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Työni ohessa olen myös ohjannut koululaisia ja päiväkotilaisia liikkumaan ja leikkimään. Mielestäni liikkumisen ilo opitaan jo lapsena, jolloin se tulee varmasti pysymään kaverina myös aikuisiällä.

Luonteeltani olen empaattinen, positiivinen ja energinen tsemppari. Minulla on vahva kokemus kokonaisvaltaisista elämäntapamuutoksista asiakkaideni kanssa. Ohjaajana olen sopivan vaativa, mutta ennen kaikkea kannustava ja ymmärtävä. Annan aina kaikkeni ohjattavalle ja olen aidosti kiinnostunut jokaisesta yksilönä. Treeniohjelmat ja ruokavaliot suunnittelen aina yksilöllisesti ottaen huomioon sinun tavoitteesi, toiveesi sekä mahdolliset liikunnalliset rajoituksesi.

Jokaisella on oma tapansa motivoitua liikkumisesta ja tavoitteeni on auttaa myös sinua löytämään omasi. Toivottavasti näemme pian treenin merkeissä.

Ystävällisin terveisin / Best regards


Marko Soukkio 
Personal trainer
 Kuntokeskus Säterinportti

PT-HINNASTO

Kuntosaliohjaus 1h 60 €
Personal training 3 h 275 €
pt 10h 810 €
Pt 30 2160 €
pt 50h 3250 €
Ruokavaliohjelma 150 €
sis.ruokapäiväkirja-analyysi, ruokavaliosuunnitelma ja läpikäynti