KUNTOKESKUS SÄTERINPORTTI

Kuntokeskus Säterinportti kutsuu kaikki Säterinportin työntekijät liikkumaan! Nyt ei ainakaan matka tai palveluiden puute voi olla esteenä. Kuntosalin käyttö on täysin veloituksetonta Säterinportin Business Campuksen työntekijöille. Monipuoliset ammattilaisten ohjaamat ryhmäliikuntatunnit sopivat kaiken tasoisille kuntoilijoille. Kalenteristamme löydät myös ohjatut kuntosalitunnit, joihin voit tulla jos koet olevasi epävarma saliharjoittelun suhteen, tarvitse neuvoja tai lisätsemppiä treeniisi. Ryhmäliikunta- ja salituntien käyttö on yrityskohtaista, tarkistathan siis kuuluvatko ne yrityksesi sopimukseen. Kuntosalin veloitukseton käyttö kuuluu kaikille.

Säterinportin kuntokeskuksesta löydät myös hierojat, valmentajat ja personal trainerit.
Halusitpa liikkua yksin tai yhdessä, Säterinportissa se onnistuu!

Meiltä saat perinteiset kuntosaliohjelmat, henkilökohtaisempaa Personal Trainingia, ruokavalio-ohjelmat, tukea laihdutukseen, isompien lihasten hankitaan, fysiikkavalmennukseen tai autamme sinut vaikka kädestä pitäen salille tai jumppiin.

Tilaa meiltä treenit ja TYKY-päivät yrityksellesi, hyvinvointi-illat vaikkapa firman naisporukalle, yritysjohdon priva-treenit, ihan mitä tahansa! Ehdota, me järjestämme!
Ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Have Fun, Get fit, Never Quit!

AJANKOHTAISTA

RYHMÄLIIKUNTATUNNIT ALKAVAT 20.8.

Siirrymme sähköiseen varausjärjestelmään.

SYKSYN TUNTIUUTUUDET

Pilatesfunc
Sohvaperunan kuntosalitunti
Rasvanpoltto kuntosalitunti
Lempeä syvävenyttely

Liikkuminen Säterinportin kuntokeskuksessa vaatii kirjautumisen keskuksen käyttäjäksi.
Kirjautuminen vie vain hetken 🙂

 

RYHMÄLIIKUNTA:

Ryhmäliikunnasta virtaa ja vaihtelevuutta työhön ja treeniin! Ryhmäliikuntatuntien käyttö on veloituksetonta niiden yritysten henkilökunnalle, jotka ovat ostaneet edun työntekijöilleen. Tarkista omasta yrityksestäsi kuuluuko teille tuntien käyttö.

Tutustu tunteihin alta ja varaa paikkasi tunneille varausjärjestelmän kautta.

Lempeä syvävenyttely

Sohvaperunan Salitunti

Pilatesfunc

Yogafunc

Cross Training

Rasvanpoltto kuntosalitunti

Pump

Reisi, Vatsa, Pakara

Terveselkä

Kahvakuula

Rautakanki jooga

Yin jooga

Pilates

Dance

PERSONAL TRAINERIT

Riippumatta siitä, mikä on treenitavoitteesi tai aiempi treenikokemuksesi, personal trainer auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi tehokkaasti ja turvallisesti.

Juuri sinulle suunnitellulla ohjelmalla varmistat sen, että kuljet kohti päämäärääsi tavoitteitasi tukevalla tavalla. Hyvä alku treenaamisessa varmistaa sen, että harjoittelet jatkossakin säännöllisesti.

TYKY

Ota askel kohti terveempää yritystä! Olemme mukana liikuttamassa yrityksiä terveemmiksi.
Kun yrityksesi työntekijät pääsevät liikkumaan yhdessä, urheilun hyödyt näkyvät myös työpaikalla.

MITÄ HYÖTYÄ LIIKUNNASTA ON TYÖNTEKIJÖILLE?

Ensin tehdään alkukartoitus, jonka pohjalta luodaan tavoitteet ja sitten suunnitellaan yhdessä toteutus. Tavoitteena on yleensä saada kaikki työntekijät liikkumaan, myös ne passiiviset eli vähän liikkuvat.
Pyrimme laajentamaan palvelutarjontaamme mahdollisimman kattavaksi, jotta jokainen löytäisi itselleen mielekkään liikuntamuodon.

TYHY,- TYKY JA VIRKISTYSTAPAHTUMAT

Tehtävämme on rakentaa teille tarpeidenne ja toiveiden mukainen tapahtuma, joka voi olla liikunnallinen, rentouttava tai tiimihenkeä kohottava. Oli kyseessä sitten virkistyspäivä, liikuntapäivä tai hyvinvointitapahtuma, me ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme toiveidenne mukaisen tapahtuman alusta loppuun. Kerro meille toiveesi niin toteutamme sen yhdessä.

Tarjoamamme tapahtumat sopivat erinomaisesti esimerkiksi yrityksen liikunta- tai virkistyspäiväksi, hyvinvointiohjelman startti-tilaisuudeksi tai osaksi laajempaa vuosittaista hyvinvointikokonaisuutta.

LIIKUNTATUNNIT TYÖPAIKALLA

Säterinportin omissa tiloissa tapahtuvat, ohjatut liikuntatuntimme ovat ammattitaitoisesti toteutettuja ja lähtökohtanamme on tarjota osallistujille liikunnan iloa, joka motivoi aktiiviseen liikuntaharrastukseen. Säännöllinen liikunnan harrastaminen ennaltaehkäisee tehokkaasti tuki- ja liikuntaelinvaivoja ja kohottaa yleistä energiatasoa. Tuntitarjonnastamme räätälöimme aina asiakkaan toiveiden mukaisen kokonaisuuden.

Säterinportin kuntokeskuksen liikuntapalveluiden ohjaus on suunniteltu palvelemaan työikäisen väestön liikuntatarpeita, ja laadukkaasta ja monipuolisesta liikuntatarjonnastamme omansa löytävät sekä vasta-alkajat että kokeneemmat liikkujat.

Palveluihimme kuuluvat myös kesäiset vesiurheilulajit kuten SUP-tunnit ja Vesipoolo.

Yritysmyynnistä meillä vastaa Heidi Lehto. Voit olla häneen yhteydessä lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse