KUNTOKESKUS SÄTERINPORTTI

Kuntokeskus Säterinportti kutsuu kaikki Säterinportin työntekijät liikkumaan! Nyt ei ainakaan matka tai palveluiden puute ole esteenä. Kaikki ryhmäliikuntatunnit sekä kuntosalin käyttö on täysin veloituksetonta Säterinportin kampuksen työntekijöille. Meiltä löydät monipuolisen kuntosalin, suuren ja valoisan ryhmäliikuntatilan, hierojat, valmentajat ja personal trainerit. Halusitpa liikkua yksin tai yhdessä, Säterinportin Gymillä se onnistuu!

Meiltä saat perinteiset kuntosaliohjelmat, henkilökohtaisempaa personal trainingia, ruokavalio-ohjelmat, tukea laihdutukseen, isompien lihasten hankitaan, fysiikkavalmennukseen tai halutessasi autamme sinut vaikka kädestä pitäen salille tai jumppiin.

Tilaa meiltä treenit ja TYKY-päivät yrityksellesi, hyvinvointi-illat tai priva-treenit, ihan mitä tahansa! Ehdota, me järjestämme!

Säterinportin kuntokeskukseen ovat tervetulleita kaikki koot, iät, sukupuolet, kansallisuudet, hiustyylit ja horoskooppimerkit!

Lämpimästi tervetuloa!

Have Fun, Get fit, Never Quit!

AJANKOHTAISTA

Tilaa meiltä liikuntaa yrityksellenne!
Yksittäiset tunnit, TYKY ja TYHY.

Treeni & aamiainen tai palautusjuomat!
Kysy lisää tai pyydä tarjousta.

Tykkää meistä!
Pysy kärryillä ajankohtaisista asioista.

RYHMÄLIIKUNTA:

Kaikki ryhmäliikuntatunnit ovat veloituksettomia Säterinportin toimistokampuksen työntekijöille. Tutustu tunteihin alta ja varaa paikkasi tunneille varausjärjestelmän kautta.

Salitunti

Aamutreeni

Yogafunc

Cross Training

Sixpac

Powerpump

Reisi, Vatsa, Pakara

Terveselkä

Kahvakuula

Rautakanki jooga

Yin jooga

Pilates

Dance

PERSONAL TRAINERIT

Riippumatta siitä, mikä on treenitavoitteesi tai aiempi treenikokemuksesi, personal trainer auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi tehokkaasti ja turvallisesti.

Juuri sinulle suunnitellulla ohjelmalla varmistat sen, että kuljet kohti päämäärääsi tavoitteitasi tukevalla tavalla. Hyvä alku treenaamisessa varmistaa sen, että harjoittelet jatkossakin säännöllisesti.

TYKY

Ota askel kohti terveempää yritystä! Olemme mukana liikuttamassa yrityksiä terveemmiksi.
Kun yrityksesi työntekijät pääsevät liikkumaan yhdessä, urheilun hyödyt näkyvät myös työpaikalla.

MITÄ HYÖTYÄ LIIKUNNASTA ON TYÖNTEKIJÖILLE?

Ensin tehdään alkukartoitus, jonka pohjalta luodaan tavoitteet ja sitten suunnitellaan yhdessä toteutus. Tavoitteena on yleensä saada kaikki työntekijät liikkumaan, myös ne passiiviset eli vähän liikkuvat.
Pyrimme laajentamaan palvelutarjontaamme mahdollisimman kattavaksi, jotta jokainen löytäisi itselleen mielekkään liikuntamuodon.

TYHY,- TYKY JA VIRKISTYSTAPAHTUMAT

Tehtävämme on rakentaa teille tarpeidenne ja toiveiden mukainen tapahtuma, joka voi olla liikunnallinen, rentouttava tai tiimihenkeä kohottava. Oli kyseessä sitten virkistyspäivä, liikuntapäivä tai hyvinvointitapahtuma, me ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme toiveidenne mukaisen tapahtuman alusta loppuun. Kerro meille toiveesi niin toteutamme sen yhdessä.

Tarjoamamme tapahtumat sopivat erinomaisesti esimerkiksi yrityksen liikunta- tai virkistyspäiväksi, hyvinvointiohjelman startti-tilaisuudeksi tai osaksi laajempaa vuosittaista hyvinvointikokonaisuutta.

LIIKUNTATUNNIT TYÖPAIKALLA

Säterinportin omissa tiloissa tapahtuvat, ohjatut liikuntatuntimme ovat ammattitaitoisesti toteutettuja ja lähtökohtanamme on tarjota osallistujille liikunnan iloa, joka motivoi aktiiviseen liikuntaharrastukseen. Säännöllinen liikunnan harrastaminen ennaltaehkäisee tehokkaasti tuki- ja liikuntaelinvaivoja ja kohottaa yleistä energiatasoa. Tuntitarjonnastamme räätälöimme aina asiakkaan toiveiden mukaisen kokonaisuuden.

Säterinportin kuntokeskuksen liikuntapalveluiden ohjaus on suunniteltu palvelemaan työikäisen väestön liikuntatarpeita, ja laadukkaasta ja monipuolisesta liikuntatarjonnastamme omansa löytävät sekä vasta-alkajat että kokeneemmat liikkujat.

Palveluihimme kuuluvat myös kesäiset vesiurheilulajit kuten SUP-tunnit ja Vesipoolo.

Yritysmyynnistä meillä vastaa Heidi Lehto. Voit olla häneen yhteydessä lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse