Säterinportti ja Mukavuusalue

Säterinportti ja Säterinportin Mukavuusalue tarjoavat uuden ajan toimistotilaa ja palveluita, joissa hyvinvointi on koko suunnittelun lähtökohta. Tarjoamme modernia ja tyylikästä toimistotilaa eri kokoisille yrityksille. Tilojen akustiikka, valaistus ja monikäyttöisyys on mietitty tarkkaan, jotta ne sopivat erilaisille työskentelytavoille.

Olemme Säterinportissa yhdistäneet onnistuneesti työhyvinvoinnin ja ympäristöystävällisyyden. Tästä kertovat saamamme sertifikaatit WELL (hyvinvointi) sekä BREEAM (ympäristö). Säterinportti on saavuttanut WELL Core & Shell -sertifikaatin kultatason. Sen osa-alueita ovat sisäilma, vesi, ravinto, valaistus, kuntoilu, viihtyvyys ja hyvinvointi.

 

 

Lataa Säterinportin esite:

Säterinportin esite (pdf)

 

Säterinportissa on pysäköintipaikat yli tuhannelle autolle ja turvalliset säilytyspaikat polkupyörille. Pyöräilijöille ja kuntoilijoille on tarjolla viihtyisät suihku- ja pukuhuonetilat. Kivenheiton päässä ovat kaikki kauppakeskus Sellon palvelut.

Kaikkien tiloissamme olevien yritysten käytössä on lähes 1700 m²:n laajuinen Mukavuusalue, jossa on avaran ja valoisan kuntosalin, hieronnan sekä ryhmäliikuntatilan lisäksi olohuonemainen kohtaamispaikka. Mukavuusalueelta löytyvät muun muassa pelikonsolit, biljardi ja pöytäfutis. Siellä voi myös järjestää isompia tapahtumia, sillä Mukavuusalueen ytimessä on iso katsomokumpu ja jopa 147-tuumainen screen.

Meillä ruoka ei ole vain vatsan täytettä! Ravintolamme tarjoaa päivittäin monipuolisia, tuoreista raaka-aineista paikan päällä valmistettuja lounaita. Kahvilassa voit nauttia purtavaa ja tehdä töitä viihtyisässä ympäristössä aamusta iltamyöhään.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Helena Kangas
Leasing manager
p. 040 071 7698
helena.kangas@trevian.fi

Antti Venermo
p. 040 507 5943
antti.venermo@trevian.fi

Käyttäjäoppaat:

Käyttäjäopas | Tenant Guide