Säterinportti ja Mukavuusalue

Säterinportti ja Säterinportin Mukavuusalue tarjoaa uuden ajan toimistotilaa ja palveluita, joissa hyvinvointi on koko työympäristön suunnittelun lähtökohta. Tarjoamme modernia ja tyylikästä toimistotilaa eri kokoisille yrityksille. Tiloissa on mietitty tarkkaan akustiikka, tilojen valaistus ja monikäyttöisyys eri työskentelytavoille.

Lataa Säterinportin esite:

Säterinportin esite (pdf)

 

Säterinportissa on pysäköintipaikat yli tuhannelle autolle ja turvalliset säilytyspaikat polkupyörille. Pyöräilijöille ja kuntoilijoille löytyvät viihtyisät suihku- ja pukuhuonetilat. Kivenheiton päässä ovat kaikki kauppakeskus Sellon palvelut.

Kaikkien tiloissamme olevien yritysten käytössä on lähes 1700 m²:n laajuinen Mukavuusalue, josta löytyy avaran ja valoisan kuntosalin, hieronnan sekä ryhmäliikunnan lisäksi olohuonemainen kohtaamispaikka. Mukavuusalueella löytyvät muun muassa pelikonsolit, biljardi ja pöytäfutis. Lisäksi siellä voi järjestää myös isompia tapahtumia, sillä Mukavuusalueen ytimessä on iso katsomokumpu ja jopa 147-tuumainen screen.

Meillä ruoka ei ole vain vatsantäytettä! Ravintolamme tarjoaa päivittäin monipuolisia, tuoreista raaka-aineista paikan päällä valmistettuja lounaita. Kahvilassa voit nauttia purtavaa ja tehdä töitä viihtyisässä ympäristössä aamusta iltamyöhään.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Helena Kangas
Leasing manager
p. 040 071 7698
helena.kangas@trevian.fi

Antti Venermo
p. 040 507 5943
antti.venermo@trevian.fi

Käyttäjäoppaat:

Käyttäjäopas | Tenant Guide